Als u kiest voor het welzijn van uw paard!
Actueel

 

April 2017

Na de winter (die altijd te lang duurt) staan de paarden weer lekker op de wei! We kijken terug op onder andere een geweldige End Of The Year Show waarin iedereen zich weer van de meest creatieve kant heeft laten zien! Ook heeft Janneke met Wiebe deelgenomen aan het NK in Ermelo. Samen met de meegekomen support was het een fantastische dag!! 

Het komende seizoen staan er weer een aantal activiteiten op de planning waaronder de wedstrijden van RSV de Elzen en diverse clinics. Wij hebben er zin in! 
Oktober 2016

Het zomerseizoen loopt al weer bijna ten einde. De paarden lopen nu nog dagelijks op de wei en dit proberen we zo lang mogelijk vol te houden. De zomer was gezellig druk met onder andere de door de RSV de Elzen georganiseerde Elzencup. Naar de winterperiode toe zijn we alweer druk met de voorbereidingen voor weer een schriktraining, informatieavonden en niet te vergeten de End Of The Year Show! 

Wij hebben er in ieder geval weer zin! 

Meer informatie over de activiteiten volgen binnenkort op de site en onze facebookpagina!